Acasa

Salutare

 

Acest site a pornit dintr-un impuls de moment si s-a transformat intr-un experiment.

Dintr-un experiment, incet, incet s-a transformat intr-o dorinta de a fi ceva serios.

Motivul pentru care se numeste "Pinghi" este inghetata. Da, ati citit bine: "inghetata"! Asta pentru ca-mi place inghetata si pentru ca mai tot timpul mancam inghetata, asa ca prietenii (si chiar erau prieteni!) mi-au zis "Pinguin", de aici nu a fost mare lucru sa se ajunga la "Pinghibel" si intr-un final la "Pinghi".

De curand, intr-o zi, tot bantuind pe internet, am inceput sa caut site-uri al caror domeniu era o derivatie din numele de "pinguin" si asa am ajuns sa descopar ca www.pinghi.ro era liber si nefolosit! Instinctul a fost scurt, clar si concis: "il rezerv ca sa nu-l ia altcineva!" ... :) ... de parca multa lume ar fi si interesata de acest nume impresionant si de o magnifica rezonanta...

Aceasta stare de fapt se-ntampla cam de Pasti anul curent, toata lumea fiind in vacanta, zile nelucratoare in toate domeniile, etc. Ba chiar am vrut sa platesc cu cardul rezervarea domeniului, dar ghinion: nu a mers... :)

Nu m-am lasat! Am primit factura pe mail si am platit-o in prima zi lucratoare. Ma gandeam ca m-am linistit daca am facut acest pas... dar m-am inselat! Am inceput sa ma tot gandesc la cum o sa fac site-ul, unde sa-l host-ez, ce sa cuprinda, cu ce subiecte, in ce fel ..., de unde ..., cum ..., si tot asa. Ma tot rodea ideia sa continui orice ar fi.

Ideile continuau sa nu apara ... asa ca am inceput sa ma gandesc la urmatorul pas, la o solutie de hosting si sa caut in piata ofertele si caracteristicile prezente. M-am lasat pagubas si am mers infuentat de o solutie gasita de un bun prieten si coleg. Oricum, amandoi ne-am convins ca nu am facut o alegere prea inteleapta, iar eu cu atat mai proasta ... dar asa este si cu asta defilam.

Acum aveam si domeniu, aveam si hosting, dar ideii nu prea aveam ... Tot pinguinii m-au scos la suprafata! Mi-am zis ca un site cu poze de pinguini (pe care "intamplator" chiar le aveam) si cu subiecte legate de natura, nu o sa supere pe nimeni! Asa ca am mi-am facut un subdomeniu cu o galerie de fotografii si logo-uri, mascote de pinguini si inca un alt subdomeniu legat de geografie si natura, iar prezentul site incearca sa puna cap la cap subiectele actuale si viitoare si sa indrume "nenumaratii" vizitatori -printre care va numarati si dumneavoastra- catre subiectele postate aici, catre noutatile, pozele si comentariile scrise.

Vizualizare placuta va doresc si sper sa reveniti si alta data.


Additional information